Egészség, hévízi orvosok, kórházak > Hévíz - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Egészség, hévízi orvosok, kórházak > 13 weboldal. Kategória leírása: Egészség, hévízi orvosok, kórházak, rendelők, fogorvosok weboldalainak gyűjteménye.
Szponzorált linkek
Szent András Reumakórház
http://www.spaheviz.hu/hu/saint_andrew/hospital/

A Hévízgyógyfürdő Nonprofit Kft., mint egészségügyi szolgáltató intézmény egyik pillére a Szent András Reumakórház. Szakorvosaink egyénre szabott terápiatervet állítanak fel, amely alapján komplex kúrát kínálunk Önnek. Általában a három hetes kúra javasolt.

Szent András Reumakórház
Zena Beauty and Med Center
http://www.zenabeauty.hu/

A Zena egy új típusú, 21. századi szépségcentrum, amely egy gyönyörű szépségszalon – fodrászat, kozmetika, masszázs, manikűr-pedikűr-műköröm – egy szemkápráztató spa részleg, valamint a modern plasztikai sebészet és fogászati rendelő funkcióit egyesíti magában. Mindez Hévíz belvárosában, alig néhány percnyi sétára Európa legnagyobb gyógyhatással bíró melegvizi tavától.

Zena Beauty and Med Center
P & B Lézer és Plasztikai sebészet
http://www.plasztikabertus.hu/

A P&B Lézer és Plasztikai Sebészet Hévízen a Petőfi utca 7.sz. alatt található a város központjában, 200 m-re a tófürdő bejáratától. A klinika az európai szinvonalnak megfelelő, korszerű rendelővel, plasztikai sebészeti műtővel, fektető részleggel várja a szépülni, gyógyulni vágyókat. Az egészségügyi szolgáltatásokat plasztikai sebész, bőrgyógyász, nőgyógyász szakorvosok biztosítják. Plasztikai sebészeti rendelés: Dr. Bertus Mihály.

P & B Lézer és Plasztikai sebészet
Dr. Szendrődi Rita
http://drszendrodirita.hu/

Dr. Szendrődi Rita főorvos - fül-orr-gégész és audiologus szakorvos. Rendelő: H-8380 Hévíz, Hunyadi u. 5. Arcfiatalítás, horkolás therápia, Felnőtt és gyermek fül-orr-gégészeti problémák kezelése, Fülfájás, arcüreggyulladás, akut és krónikus torokgyulladás, Műszeres hallásvizsgálat gyermekek, felnőttek részére, Modern hallókészülékek, illesztékek forgalmazása, Allergia vizsgálat (teszt), allergia és szénanátha kezelés...

Dr. Szendrődi Rita
Magyar Honvédség Hévizi Mozgásszervi Rehabilitációs Intézet
http://www.medlist.com/Magyar/Korhazak/028.htm

Magyar Honvédség Hévizi Mozgásszervi Rehabilitációs Intézet. Héviz 8380, Adz Endre u. 31.

Magyar Honvédség Hévizi Mozgásszervi Rehabilitációs Intézet
Fogorvos Hévíz: Gelencsér Dental
http://www.zahnarzt-ungarn-heviz.de/

Fogorvos Hévíz: Gelencsér Dental - Fogászat, implantológia és fogtechnikai labor.

Fogorvos Hévíz: Gelencsér Dental
Szemőr Optika és szemészeti rendelő
http://www.szemor.hu/

Dr. Benkő Ágnes szemész főorvos. A Szemőr szemészeti rendelőt és optikai üzletet azzal a szándékkal hoztam létre, hogy az Ön szemészeti problémájára gyógyírt találjak, akár szembetegségről, akár a látásgyengeséget kijavító szemüvegről van szó.

Szemőr Optika és szemészeti rendelő
Aiyara Thai Masszázsszalon
http://www.aiyarathaimassage.hu/

Szolgáltatásaink: Tradicionális thai masszázs, talp masszázs, Olaj masszázs, Herbal masszázs, Testradír. Hatása egyszerre nyugtató és serkentő. A test meghatározott pontjaira irányuló masszázs elősegíti a teljes relaxációt. Lazító, feszültségoldó, fájadalomcsillapító hatású. Mindenekelőtt azt tapasztjuk, hogy testileg és szellemileg frissebbek, aktívabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk. Cím: 8380 Hévíz Erzsébet Királyné u. 8.

Aiyara Thai Masszázsszalon
Dr. Iványi József és Dr. Bévárdi Ildikó fogszakorvosok
http://www.drivanyi.hu/

1991 óta praktizálunk fogszakorvosként Hévízen. Házastársak vagyunk. Kezeléseink a fogazat teljes esztétikai és funkcionális helyreállítására irányulnak. Célunk, hogy minden hozzánk forduló beteg igényéhez -szakmánk szabályainak betartása mellett - megtaláljuk a megfelelő megoldást. Jó minőségű, tartós, gyors munkát végzünk. Fájdalommentes kezelésekkel barátságos környezetben várjuk Önt és gyermekét. Nagy hangsúlyt fektetünk a szájhygiénés tanácsadásra. Fontosnak tartjuk, hogy pácienseink ismerjék a fogselyem és a szájzuhany helyes használatát is.

Dr. Iványi József és Dr. Bévárdi Ildikó fogszakorvosok
Kaqun Egészségközpont és Fűrdőház
http://www.kaqun-heviz.hu/

A KAQUN Egészségcentrum és Fürdőház 2010 augusztusában nyitott meg, mely Hévíz Nagy parkolójában található. A legmodernebb technológiával kiépített KAQUN Centrumban, olyan egészségmegőrző és megtartó kezelések veszik kezdetüket, melyek hazánkba és a térségbe egyaránt innovatív szemléletet hoztak. A KAQUN Egészségközpont és Fürdőház egy olyan ember- és egészségközpontú komplexum, ahol az egészségüket megőrizni vágyók, sportolók vagy akár krónikus panaszokkal küzdő betegek is előnnyel élvezhetik a természetes gyógymódok lehetőségeit. Az Egészségközpont a víz és az oxigén, az emberi élet alapvető elemeire építette szolgáltatásait.

Kaqun Egészségközpont és Fűrdőház
Hodent fogászat
http://www.hodent.hu/magyar/bevezeto.html

Hodent fogászat - 8380 Hévíz, Széchenyi u. 76. Reméljük, hogy oldalaink áttekintése, hasznos és érdekes lesz az Ön számára is. Több éves munkakapcsolat után, 1996-ban hoztuk létre közös "praxislaborunkat", mert azt tapasztaltuk, hogy a fogászat és fogtechnikai laboratórium együttese számos előnnyel jár együtt.

Hodent fogászat
Dr. Palotai Privát Praxis
http://www.heviz.org/drpalotai/

A Dr. Palotai Privát Praxis 1986-ban alakult meg. Több mint 17 éves hévízi magánorvos és 20 éves kórházi gyakorlattal a hátunk mögött 1996 februártól a Hotel Napsugárban gyógyítjuk a betegeket és 1996. május 1.-től Bt. formájában tevékenykedünk. A praxis tevékenységi köre belgyógyászati és reumatológiai járó betegek ellátására szakosodott.

Dr. Palotai Privát Praxis
Fogászati klinika - Hévíz
http://lotus-dental-heviz.com/

Európa-híres fogászati klinika Hévízen! Több mint két évtizedes szakmai tapasztalat a külföldi páciensek kezelésében is. Hévíz bájos fürdőváros, ahol a pihenés, gyógyulás kellemesebb, mint napjaink néhány nagyvárosában Barátságos, családias környezet. Mi valóban a fejlesztésekre, innovációra tudunk költeni, szemben a nagyüzemi mega-rendelőkkel ahol a tulajdonosok kifizetése a cél. Magas színvonalú, modern felszereltség. Igény szerint transzfert, szállást intézünk. Magas színvonalú fogtechnikai háttér. Pácienseink egész Európából látogatja meg klinikánkat hogy világszínvonalú ellátást kaphassanak fogászati problémáik kezelésére. Betegeink elégedettsége nagyon fontos ezért igyekszünk a támasztott igényeket a legmagasabb színvonalon kielégíteni.

Fogászati klinika - Hévíz
Hirdetések
Oldal leírása
heviz.wyw.hu: Hévíz katalógus. Hévíz, Zala-megyei város, a Hévízi kistérség központja. Általános és turisztikai információk, szálláshelyek. Hévíz szállás, apartman, hotel, motel, magánszállás, panzió. Hévíz fürdő, térkép, és látnivalók.
Gyűjteményünkben 236 válogatott Hévíz témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 236 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 2297