Hévízi egyesületek, szervezetek > Hévíz - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hévízi egyesületek, szervezetek > 10 weboldal. Kategória leírása: Hévízi egyesületek, szervezetek, szövetségek, és alapítványok honlapjainak listája.
Szponzorált linkek
Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány
http://www.zmva.hu/

A Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítványt (ZMVA) a Zala Megyei Önkormányzat – mint egyedüli alapító- hozta létre 1992-ben. Zala megye gazdasági fejlődésének elősegítése, a mikro-, kis- és középvállalkozások kialakulásának, életben maradásának és elsősorban növekedésének támogatása, egy hosszú távon önfenntartó központi vállalkozásfejlesztési iroda és megyei aliroda (Keszthely, Nagykaniza, Lenti, Zalaszentgrót) hálózat működtetésével, amely magas színvonalú, megfelelő és hozzáférhető szolgáltatásokkal és projektekkel segíti a megye vállalkozóit.

Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány
Hévíz szállás - Szobakiadók Szövetsége
http://hevizszallas.hu/

Szobakiadók Szövetsége Hévíz - hevizszallas.hu - szállásajánlatok, akciós szállás-lehetőségek Hévízen.

Hévíz szállás - Szobakiadók Szövetsége
Hévíz Turizmus Marketing Egyesület
http://www.hevizmarketing.hu/

Hévíz, az élet forrása... Hévíz Turizmus Marketing Egyesület. Üdvözöljük Hévíz város turisztikai honlapján! Ismerkedjen meg városunkkal és annak nevezetességeivel.

Hévíz Turizmus Marketing Egyesület
Hévízért Városvédő és Kulturális Egyesület
http://www.hevizert.hu/

Egyesületünk 2000. márciusában alakult 12 alapító taggal azzal a céllal, hogy segítse Hévíz város építészeti és természeti értékeinek megőrzését, korszerű és esztétikus fejlesztését, szépítését, ápolja a hagyományait, erősítse a lakosság szülőhelyének, otthont adó környezetének szeretetét. Azokat tömöríti, akik mindezen célokért készek önzetlenül tevékenykedni, kiemelten közhasznú szervezet formájában, céljaikat a város polgáraival együttműködve kívánják megvalósítani. Kiemelt célunk a világörökségi rang elérésének elősegítése, együttműködve az Önkormányzattal, gazdálkodó szervekkel, intézményekkel, más társadalmi szervezetekkel.

Hévízért Városvédő és Kulturális Egyesület
Zala Termálvölgye Egyesület
http://zalatermalvolgye.hu/

Zala Termálvölgye Egyesület - Héviz és Zalaszentgrót portálja. Héviz és Zalaszentgrót környékének turisztikai látnivalói, cégei, helyi termelői, szolgáltatói, civil szervezetei található meg a portálon.

Zala Termálvölgye Egyesület
Hévíz és Térsége Kamarai Tagok Kulturális Alapítványa
http://www.hevizkamara.shp.hu/hpc/web.php?a=hevizkamara

Hévíz és Térsége Kamarai Tagok Kulturális Alapítványa. Hagyományőrző, kulturális fesztiválok, általános és idegenforgalmi kiállítások és vásárok szervezése, Idegenforgalom és turizmus fejlesztése.

Hévíz és Térsége Kamarai Tagok Kulturális Alapítványa
Zalai Borút Egyesület
http://www.zalaiborut.hu/

Az egyesület célja, hogy működésével elősegítse a Zalai borvidék kulturális és történelmi örökségének megóvását, kultúrájának, hagyományainak megőrzését és továbbvitelét, valamint a térség idegenforgalmának bővítését a borutak fejlesztésével. A Zalai Borút Egyesület elsősorban a közösségi marketing szervezésével, és a Zalai Borutak imázsának építésével, a Zalai borturizmus nemzeti és nemzetközi kapcsolatrendszerének kiépítésével és erősítésével foglakozik.

Zalai Borút Egyesület
Teréz Anya Szociális Integrált Intézmény
http://onkormanyzat.heviz.hu/kozerdeku/intezmenyek/kozszolgalati/terez-anya- ...

Alapítója és fenntartója: Hévíz Város Önkormányzata. Teréz Anya Idősek Otthona, Idősek Klubja, Étkeztetés, Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat, Védőnői szolgálat.

Teréz Anya Szociális Integrált Intézmény
Gazdasági Műszaki Ellátó Szervezet
http://onkormanyzat.heviz.hu/kozerdeku/intezmenyek/kozszolgalati/gazdasagi-m ...

Az intézmény önálló jogi személyiséggel rendelkező, önállóan gazdálkodó költségvetési szerv, az éves költségvetési előirányzata felett teljes jogkörrel rendelkezik, gazdálkodását Hévíz Város Önkormányzat Képviselőtestülete által alkotott költségvetési rendelete határozza meg.

Gazdasági Műszaki Ellátó Szervezet
Légzőszervi és Immunhiányos Beteg Gyermekekért Alapítvány
http://legzoszerviesimmunhianyosbeteggyermek.blogspot.com/

Alapítványunk 1994 óta működik. Az ország több kórházában folyamatosan látogatjuk a krónikus és nagyon beteg gyerekeket, időseket és bábcsoportunkkal, látogatóinkkal, művészeinkkel és játékterapeutáinkkal, igyekszünk egy kis vidámságot vinni a kórházi ágyaikhoz, oldani a félelmeket, szomorúságot és reményvesztettséget.

Légzőszervi és Immunhiányos Beteg Gyermekekért Alapítvány
Hirdetések
Oldal leírása
heviz.wyw.hu: Hévíz katalógus. Hévíz, Zala-megyei város, a Hévízi kistérség központja. Általános és turisztikai információk, szálláshelyek. Hévíz szállás, apartman, hotel, motel, magánszállás, panzió. Hévíz fürdő, térkép, és látnivalók.
Gyűjteményünkben 236 válogatott Hévíz témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 236 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 2297