Művészet és kultúra Hévízen > Hévíz - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Művészet és kultúra Hévízen > 9 weboldal. Kategória leírása: Művészet és kultúra Hévízen. Hévízi kulturális és művészeti portálok.
Szponzorált linkek
Zala Hírlap
http://www.zalaihirlap.hu/

Zala Hírlap online - Regionális hírek az interneten, valamint a megye legnagyobb napilapja.

Zala Hírlap
Fontana Mozi - Hévíz
http://www.fontanamozi.hu/

A Fontana Filmszínház a város központjában, a sétáló utca közepén kapott helyet. A 2004 évi felújítás nyomán a 104 férőhelyes vetítőterem új, kényelmes székeket kapott, járófelülete esztétikus, csúszásmentes szőnyeggel borított. A megnövelt vetítővászon és az új hangtechnika a legkényesebb nézői igényeket is kielégíti. A Filmszínház akadálymentesített, így a földszinti vetítőterem a mozgáskorlátozottak számára is megközelíthető.

Fontana Mozi - Hévíz
Csokonai Irodalmi és Művészeti Társaság
http://www.csokonai.org/

A Csokonai Vitéz Mihály Irodalmi és Művészeti Társaságnak nincs születésnapja, hacsak nem a nyárvégi Lajos-nap. Előzménye egy asztaltársaság volt, amelynek résztvevői a mind gyakrabban hazalátogató emigráns költő, Major-Zala Lajos házában adtak egymásnak találkozót a házigazda névnapján. Bor és beszélgetés, és mindinkább: az irodalom és a művészet dolgai...

Csokonai Irodalmi és Művészeti Társaság
Hévíz Online
http://www.heviz.us/

Hévíz Online - Hévíz és térsége hírportálja. Helyi hírek, helyieknek.

Hévíz Online
Musica Antiqua Ensemble
http://www.musicaheviz.hu/

A Musica Antiqua Együttes 1977-ben alakult Hévízen Adorján József karnagy úr vezetésével az Illyés Gyula Általános Iskola tanulóiból és elsősorban a régi zene előadását tűzte ki célul. A kamarazenekar jellegzetes, egyedi hangzását a furulyák és a vonós hangszerek hangszíneinek keveredése határozza meg. Hangversenyeiken reneszánsz, barokk és klasszikus zenét tolmácsolnak, korhű reneszánsz kosztümökben.

Musica Antiqua Ensemble
Helyi kézművesek, termelők
http://zalatermalvolgye.hu/adatbazis/helyi_termelok

Zala Termál Völgye - Hévíz és környéke kézművesei, termelők.

Helyi kézművesek, termelők
Festetics György Művelődési Központ
http://onkormanyzat.heviz.hu/kozerdeku/intezmenyek/kozmuvelodesi/festetics-g ...

A Hévíz Galéria és a Közművelődési Iroda a Tófürdő és a buszpályaudvar közvetlen közelében, a városi könyvtárral egy épületben működik. A közművelődési iroda dolgozói a Hévíz Város Képviselő-testületének megbízásából szervezik és bonyolítják a város kulturális és közéleti rendezvényeit. A programok májustól októberig a Deák térre nyíló Hévíz Galériában zajlanak. A félig nyitott, félig zárt, fedett, 500 fős befogadóképességű csarnok tavasztól őszig kiváló lehetőséget kínál a nagy érdeklődésre számot tartó kulturális események, több napos fesztiválok, koncertek

Festetics György Művelődési Központ
Hévízi Televízió Kft.
http://onkormanyzat.heviz.hu/kozerdeku/intezmenyek/gazdasagi-tarsasagok/hevi ...

A Hévízi Televízió Kft. Hévíz Város Önkormányzatának egyszemélyes gazdasági társasága. A televízió elsődleges feladata természetesen a helyi közszolgálati információk közvetítése, a döntések előkészítésének nyilvánossága, az eltérő vélemények feltárása, a lakosság életvitelét érintő információk naprakész átadása. A Hévízi Televízió a kábelhálózaton naponta 24 órában közvetíti adásait, melyek képújságból és szerkesztett televíziós műsorokból állnak.

Hévízi Televízió Kft.
Városi Könyvtár
http://www.hevizgaleria.hu/konyvtar/

A megújult Városi Könyvtár a Rákóczi u. 16. szám alatt, a Rózsakert épületében üzemel, ahol a gyermekek részére külön könyvtári rész került kialakításra. Könyvtárunk a Művelődési Központtal közös épületben, a Múzeummal és a Filmszínházzal közös egységben szolgálja a kisváros és az üdülővendégek olvasási és információs igényeinek kielégítését, kulturált szórakozási és művelődési lehetőségeket, színvonalas programokat kínálva.

Városi Könyvtár
Hirdetések
Oldal leírása
heviz.wyw.hu: Hévíz katalógus. Hévíz, Zala-megyei város, a Hévízi kistérség központja. Általános és turisztikai információk, szálláshelyek. Hévíz szállás, apartman, hotel, motel, magánszállás, panzió. Hévíz fürdő, térkép, és látnivalók.
Gyűjteményünkben 236 válogatott Hévíz témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 236 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 2297