Hévíz sport > Hévíz - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hévíz sport > 15 weboldal. Kategória leírása: Sportolási lehetőségek Hévízen. Sportegyesületek, uszodák, edzőtermek, labdarúgás, fitnesz valamint kerékpáros és gyalogos túrák.
Szponzorált linkek
Danubius Premier Fitness
http://www.premierfitness.hu/hu/klubkereso/danubius_health_spa_resort_heviz

Budapesten és vidéken már több helyszínen sikeresen működő fitness-terem hálózat legújabb tagja, Hévíz egyik népszerű szállodájában a Danubius Health Spa Resort Hévíz-ben. Klubunk a wellness szolgáltatások széles palettáját kínálja. A fitness területéről külön hangsúlyt kapnak az állóképesség és az izületi mobilitást növelő sporttevékenységek.

Danubius Premier Fitness
Kerékpártúrák
http://www.heviz.hu/szabadido/kerekparturak

Hévíz és környéke sokféle lehetőséget biztosít kerékpározásra, bővelkedik kiépített kerékpáros utakkal, valamint kijelölt túraútvonalakkal. Kerékpározás közben megismerheti a Balaton-felvidék parti településeit, gyönyörű természeti tájait, a parti hegyvonulatok mögött megbújó medencék évmilliók emlékét őrző vulkáni hegyeit, a Kis-Balaton vízi világát. Hévízen számos lehetőség van a kerékpárbérlésre, egyes szálláshelyek, vagy utazási irodák is kínálják ezt a lehetőséget vendégeik részére.

Kerékpártúrák
Gyalogtúra tippek
http://www.heviz.hu/szabadido/turazas

A Nyugat- Balatoni régió, azon belül a Kis-Balaton és a Balaton-felvidék egyedülálló természeti kincseivel, Hévíz és erdőkben gazdag környéke kiváló lehetőséget nyújt mindazok számára, akik hajlandóak néhány napot arra szánni, hogy bebarangolják ezt a vidéket.

Gyalogtúra tippek
Yanko’s Bike Team
http://www.biketour-hungary.com/

Bringázz Velünk! Kerékpározz Magyarországon a Balaton mellett, és fedezz fel egy csodálatos vidéket! Ha szeretnél új régiókat megismerni, találkozni más kerékpárosokkal, javítani a technikáján, felkészülni egy versenyre, túrára vagy egyszerűen csak a hobbijának hódolni és kellemes pillanatokat átélni, csatlakozz hozzánk. Csatlakozz hozzánk és fedezd fel a Balaton mellett, az ország dél-nyugati részének romantikus útjait: Hévízt, Zalakarost, a Kis-Balatont, minőségi Merida kerékpárokkal, tapasztalt túravezetőkkel, edzővel.

Yanko’s Bike Team
Országos Kéktúra útvonal
http://www.heviz-info.hu/kektura.html

A kistérségen keresztül halad többek között a mindenki által ismert Országos Kéktúra útvonal. A Kéktúra nemcsak hazánk, de Európa első hosszútávú turistaútja.

Országos Kéktúra útvonal
Hévíz-Keszthely kerékpárút
http://www.heviz-info.hu/keszthely.html

Megközelítése: A Deák térről keleti irányba haladva kerüljük meg a hévízi tavat, majd a Tófürdő déli bejárójánál térjük le a kemping irányába. A kerékpárutat 50 m után érjük el. A Schulhof Vilmos sétányt ne használjuk kerékpározásra!

Hévíz-Keszthely kerékpárút
Lovaglás a Balaton környékén
http://west-balaton.hu/lovaglas

A szabadidős lovaglás a ló legkedveltebb alkalmazási módja. Itt nem a versengés, hanem a kikapcsolódás a legfőbb cél. Mind többen fordulnak olyan szabadidős sportok felé, melyek aktív kikapcsolódást tesznek lehetővé. A testi szellemi frissesség fenntartására kétségtelenül a lovaglás az egyik legkiválóbb lehetőség.

Lovaglás a Balaton környékén
Turistautak: Hévíz - Csókakő
http://www.heviz-info.hu/csokako.html

A hévízi buszpályaudvarról utunkat először K-i, majd ÉK-i irányban kezdjük meg mocsári ciprusok (Taxodium distichum) között. Elhagyjuk a benzinkutat, áthaladunk a Gyöngyös patakon. Az országút tőlünk jobbra, Keszthely felé kanyarodik, mi pedig balra É, ÉK-i irányban, az enyhén emelkedő bekötő úton haladunk tovább. Innen jól láthatjuk az ugyancsak balról emelkedő Dobogó 145 m magas csúcsát. Innen utunk – a Keszthely-Sümeg országutat átszelve – továbbhalad ÉK, K-i irányba és Biked alatt megy tovább.

Turistautak: Hévíz - Csókakő
Sportolási lehetőségek Hévízen
http://onkormanyzat.heviz.hu/heviz-info/sportolasi-lehetosegek

Hévízi Sportkör - Szakosztályok és vezetők elérhetősége. Sportolási lehetőségek az Aquamarin Hotelben és a NaturMed Hotel Carbonában: uszoda, fitnesz, tenisz, kerékpárkölcsönzés.

Sportolási lehetőségek Hévízen
Zumba fitness
http://www.zumbahungary.hu/zumba/Orarend_36

Jelenleg az alábbi helyszíneken és időpontokban tartunk Zumba órákat: Hévíz, Keszthely, Zalaegerszeg, Cserszegtomaj, Tapolca, Sümeg, Zalaszentgrót. A Zumba egyesíti a hipnotizáló, forró latin ritmusokat a könnyen követhető mozdulatokkal, ezáltal egyedülálló, páratlan fitness program jön létre. Az órákon az összes latin ritmussal találkozhatsz. Szórakozva, észrevétlenül tanulod meg a salsa, a merengue, a reggaeton, a cumbia, a calypso, a bachata, a samba, a quebradita, a cha-cha, a flamenco, az axé és további táncok alaplépéseit.

Zumba fitness
Horgászat - Zalacsányi horgásztó
http://www.heviz-info.hu/zalacsany.html

A zalacsányi horgásztó mellett az egész család jól érezheti magát nyaralása alatt. Horgászás, fürdés, vízi sportpálya, túrázás, relaxálás. A patak felduzzasztása által keletkezett több mint 100.000 m2 területű horgásztó Hévíztől mindössze 8 km-re , a Zalaegerszeg felé vezető 76-os főút mellett található. A gazdag halállományú vízben csak úgy nyüzsögnek a harcsák, pontyok, csukák, fogasok. Itt még a kezdő horgászok is zsákmányra lelnek.

Horgászat - Zalacsányi horgásztó
Hévíz FC
http://hevizfc.hunsport.hu/

Hévíz FC oldala. Hírek, statisztikák, képek, videók, társalgó.

Hévíz FC
Vízitúra a Hévízi-patakon
http://www.kenutours.hu/index.php?page=heviz

Vízitúra a Hévízi-patakon - A téli vízitúrák szerelmeseinek. A Hévízi-patak a legjobb téli vízitúra útvonal, a felső szakasza sosem fagy be, legtöbbször eljutni a Zaláig, vagy a Balatonig is. A Hévízi-patak a Hévízi tóból ered, és 16 km megtétele után a Zala folyóba torkollik. Az indulásnál 22 Co-fokos vízbe lapátolva, a gőzölgő vízen, találkoztunk hattyúval, kis vadkacsákkal, tavirózsával, vízi liliommal. Könnyen hajózható. Az evezést sok helyen zsilipek nehezítik. A túra során 12 km evezünk, a Zala torkolat előtti 76 sz. főútig. Hajóforgalom nincs, így zavartalanul élvezhetjük a túrázást. A patak sekély vizü, a meder 2-8 m széles. A patakon néhány zsilip került elhelyezésre, melyeket szükség esetén átemeléssel küzdhetjük le.

Vízitúra a Hévízi-patakon
Lovaglás, hintózás a Balatonnál
http://lovaglas.hupont.hu/

Lovasoktatás, lovaglás, tereplovaglás, túrák Zala megye legszebb tájain, Hévíz-Keszthely körzetében. Hintózás, esküvői autó és hintó bérlés. Szálláslehetőség 6 db (magyaros stílusban épült) apartmanban 2 - 5 fő részére. Felszerelt konyha, zuhanyzó, TV, terasz. Reggeli igény szerint.

Lovaglás, hintózás a Balatonnál
Termálvízi kenutúra
http://www.traveland.hu/article.php?article_id=484&heading_id=9&title=A%20H% ...

A Hévízi-patak és környéke - Termálvízi kenutúra (élménybeszámoló) "Te megőrültél?" - kérdezték kikerekedett szemmel barátaim, mikor bejelentettem, hogy januárban kenutúrára indulok az Óbudai Sportegyesület tagjaival. Meglepettségük érthető, hiszen ők ekkor még nem tudták, hogy a Hévízi tó forrásából eredő melegvizű patak télen is kiváló lehetőséget nyújt az evezőktől és a természettől szabadulni képtelen emberek számára.

Termálvízi kenutúra
Hirdetések
Oldal leírása
heviz.wyw.hu: Hévíz katalógus. Hévíz, Zala-megyei város, a Hévízi kistérség központja. Általános és turisztikai információk, szálláshelyek. Hévíz szállás, apartman, hotel, motel, magánszállás, panzió. Hévíz fürdő, térkép, és látnivalók.
Gyűjteményünkben 236 válogatott Hévíz témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 236 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 2297