Szórakozás Hévízen, programok, szórakozóhelyek > Hévíz - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szórakozás Hévízen, programok, szórakozóhelyek > 11 weboldal. Kategória leírása: Szórakozás, szórakozóhelyek, programok Hévízen. Hévízi programok, rendezvények és események.
Szponzorált linkek
Festetics György Művelődési Központ
http://www.hevizgaleria.hu/

Festetics György Művelődési Központ, Városi Könyvtár és Muzeális Gyűjtemény. 8380 Hévíz, Deák tér 1. Programajánló, kiállítások, események.

Festetics György Művelődési Központ
Balatongyöröki Jazz Fiesta
http://www.jazzgyorok.com/

A már 2008 óta sikeresen működő Jazz Fiestákra minden érdeklődőt nagy szeretettel várunk. Színvonalas jazz zenével szeretnénk kedveskedni a műfaj iránt érdeklődőknek, a fellépő zenekarok, dobosok, táncosok garantálják a jó hangulatot. Az igazi színes fiesta érzést a júliusi nyitó és augusztusi záró rendezvényen élhetik át. A két buli között négy csütörtökön a jazz különféle irányzatai (dixieland, funky, blues, …) hallhatók. A fergeteges hangulat gyakran táncparkettre csábítja a hallgatóságot. A belépés díjtalan, kortól, nemtől függetlenül mindenki kedvére szórakozhat.

Balatongyöröki Jazz Fiesta
Szabadidő
http://www.heviz.hu/szabadido

A sportprogramokon kívül ajánljuk figyelmébe Hévíz Város Múzeális Gyűjteményét, valamint olyan érdekes programok kipróbálását, mint például a hőlégballonozás vagy Dottozás az Egregyi borozósorra. Az évente több alkalommal megrendezésre kerülő Fürdővárosi koncertek esténként kellemes szórakozást nyújtanak, miközben a kávézók teraszán egy frissítő és üdítő koktél mellett hallgathatják a lágy zenét.

Szabadidő
Múzeumlátogatás, kiállítások
http://www.heviz.hu/szabadido/muzeumlatogatas/

Hévízen nemcsak testben, hanem szellemben is felfrissülhet. Egy kellemes délutáni séta során érdemes megtekinteni a Hévíz Muzeális Gyűjteményt, mely a sétálóutcai Fontana Filmszínház emeletén található. Az ide látogatók az állandó kiállításon megismerkedhetnek Hévíz 210 éves múltjával a helytörténeti kiállító teremben, valamint megnézhetik a múzeumban kialakított id. dr. Moll Károly emlékszobát, melyet a híres hévízi orvosok emlékére hoztak létre. A múzeumban az állandó kiállítás mellett időszaki kiállítások is megtekinthetőek.

Múzeumlátogatás, kiállítások
Hőlégballonos sétarepülés
http://www.balaton-ballooning.com/

Balaton Ballooning Kft. - Hőlégballonos sétarepülések! Start Hévízről! Repüljön a velünk és élvezze a Balaton felejthetetlen látványát a magasból! A ballon május 1. és szeptember 30. között a hévízi tó közelében száll fel naponta késő délután és napnyugta körül landol. A program kb. 3 óra hosszú, az 1 órás repülés mellett tartalmazza az utasok szállástól és vissza történő szállítását (meghatározott távolságon belül), okleveles avatást és pezsgős koccintást. A Balaton Ballooning az ország első és egyetlen professzionális hőlégballoncégeként Kelet-Európa legnagyobb ballonját üzemelteti . Érdekeltségekkel bírunk még német és dubai ballonvállalkozásokban is. Pilótáink a legtapasztaltabbak közé tartoznak a világon. Barátságos, képzett személyzetünk gondoskodik arról, hogy máshoz nem hasonlítható ballonos élményben legyen része.

Hőlégballonos sétarepülés
Zalaköveskút Állatpark
http://www.allatpark.hu/

Zalaköveskút gyönyörű környezetben Hévíz és Zalaszentgrót között helyezkedik el. Itt a lehetőség a csendes festői szépségű mini falu felfedezésére ahol Állatpark és simogató működik! Pista bácsi vagyok, ide születtem jó régen. Az Állatpark - Simogató gondolata egy kaposvári Állattenyésztési Kiállításon merült fel bennem. Elhatároztam hogy a meglévő állományt kibővítem és akit érdekel megnézheti, megsimogathatja őket. Az állatok szelídek, simogathatóak, pár darab szürkemarha kivételével. Elkezdtem beszerezni az őshonos állatokon kívül érdekesnek számító más fajokat, fajtákat is. Pl. törpe zebu, skótmarha, láma, négyszarvú juh (Jákob) A park saját erőből a család segítségével készült.

Zalaköveskút Állatpark
Zalathermál - Programszervezés
http://www.zalathermal.hu/index.php?mod=tr&tr_id=1

Zalathermal Utazási Iroda - Programszervezés: állandó és szezonális programok. Hévíz - Muzeális Gyűjteményének Kiállításai, Operett-Musical Varázs, Ismerkedési est, Ír Koncert Coffee Band...

Zalathermál - Programszervezés
Hévízi programajánló
http://www.hevizkamara.shp.hu/hpc/web.php?a=hevizkamara&o=wqmYekASyP

Hévíz és Térsége Kamarai Tagok Kulturális Alapítványának programajánlója.

Hévízi programajánló
NapiBalaton.hu | Hévíz
http://napibalaton.hu/Heviz

NapiBalaton.hu kettő az egyben: programajánló- és kereső portál. PROGRAMGAZDÁKNAK lehetőséget biztosítunk Balatoni és környékbeli ajánlataik bemutatásához: - gyors, ingyenes program- és hírfeltöltés a Programok és a Hírek rovatba - a már korábban feltöltött programok és hírek kezelése, szerkesztése - ingyenes megjelenés lehetősége a Katalógusban - közvetlen kapcsolat lehetősége a NapiBalaton.hu látogatóival LÁTOGATÓKNAK segítjük a színes kínálatban való keresést és a megfelelő program megtalálását: - kényelmes használat - programajánlatokhoz kapcsolódó Katalógus tartalom böngészése - közvetlen kapcsolat felvétele a programgazdával - feliratkozás a Programértesítő szolgáltatásra

NapiBalaton.hu | Hévíz
Hévíz programok, rendezvények
http://heviz.utisugo.hu/programok/

Hévíz programok, rendezvények, fesztiválok, ünnepek, hévízi programajánló - ÚtiSúgó.hu

Hévíz programok, rendezvények
Hévízi programok online
http://www.heviz.hu/programok

Hévíz az utóbbi években erőteljes fejlődésen ment keresztül, mely a jövőben is folytatódik a magas színvonalú, szórakoztató programok kínálata terén. Hévízen nemcsak fürödni lehet a tóban, hanem változatos programokkal lehet az egy-két, de akár többnapos pihenést is színesíteni. Az évente megrendezésre kerülő fesztiválok mellett minden napra tartogatunk egy-egy érdekességet.

Hévízi programok online
Hirdetések
Oldal leírása
heviz.wyw.hu: Hévíz katalógus. Hévíz, Zala-megyei város, a Hévízi kistérség központja. Általános és turisztikai információk, szálláshelyek. Hévíz szállás, apartman, hotel, motel, magánszállás, panzió. Hévíz fürdő, térkép, és látnivalók.
Gyűjteményünkben 236 válogatott Hévíz témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 236 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 2297