Hévízi utazás, közlekedés > Hévíz - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hévízi utazás, közlekedés > 11 weboldal. Kategória leírása: Hévízi utazási és helyi közlekedési információk. Parkolás, autóbuszos és vasúti közlekedés valamint taxi szolgáltatások Hévízen.
Szponzorált linkek
Balatoni Hajózási Zrt.
http://www.balatonihajozas.hu/

Hajó- és kompmenetrend, hajós programok, hajóbérlés, vitorláskikötők. Ezenkívül rendezvényajánlatok, vitorlás-kikötőtérkép.

Balatoni Hajózási Zrt.
Fly Balaton
http://flybalaton.com/

Sármellék nemzetközi repülőtér - Fly Balaton weboldala. a Dunántúl legfontosabb és egyben legnagyobb forgalmú repülőtere, Magyarország öt nemzetközi repülőterének egyike. A repülőtérre jelentős számú charter járat érkezik, és a menetrendszerinti járatok folyamatos bővülése várható.

Fly Balaton
Jäger Taxi Hévíz
http://www.taxiheviz.eu/

Amennyiben fontos Önnek a pontosság, a megbízhatóság, a kényelem az udvarias kiszolgálás és amennyiben szolgáltatásainkkal is az Ön rendelkezésére tudunk állni, úgy reméljük hamarosan Önt is a Taxi Hévíz ügyfelei között üdvözölhetjük.

Jäger Taxi Hévíz
Zalathermal
http://www.zalathermal.hu/

Utazási irodánk nem csak Hévíz, de Zala megye legrégebbi múlttal rendelkező irodája, mely immár 40 éve szolgálja a külföldi és hazai vendégeket.

Zalathermal
Keszthely Tourist
http://www.keszthelytourist.hu/

A cég 1989-ben alakult, 1994-ig több tulajdonossal működött, 1994-től a jelenlegi ügyvezető tulajdonában áll. Tizenöt év után a Balaton északi partjának legtöbb településén és a környező gyógyfürdővárosokban ma már összesen 10 utazási irodát működtet 20 állandó és további 50 szezonálisan foglalkoztatott munkatárssal. Az irodahálózatot a keszthelyi székhelyű főiroda irányítja. A keszthelyi, hévízi és zalakarosi irodák egész évben, a Balaton északi partján lévő irodák szezonális nyitvatartással működnek.

Keszthely Tourist
Hévíz taxi és minibusz
http://www.heviztaxi.hu/

Cégünk 1989 óta Hévíz első taxivállalata. Nagy gyakorlattal, klimatizált autókkal, németül és angolul beszélő sofőrökkel várjuk kedves vendégeink megrendeléseit. Kedvező árakon vállalunk reptéri transzfereket, távolsági és nemzetközi fuvarokat, kirándulások szervezését személyautókkal vagy minibusszal.

Hévíz taxi és minibusz
Városnéző kisvonat - Dotto
http://www.heviz.me/dotto

Hévízi kisvonat - A Hévízen tartózkodó turisták körében kedvelt közlekedési eszköz a dottó kisvonat, amely kellemes városnéző körútra viszi a kirándulni vágyókat. A városlátogató kisvonatok (Dottók) három járattal, áprilistól októberig üzemelnek. A település látványosságait, a belváros utcáit,érintő útvonalon túl Hévíz népszerű mulató negyedébe az Egregyi borútra is elszállítják az utasokat.

Városnéző kisvonat - Dotto
Helyi közlekedés
http://onkormanyzat.heviz.hu/heviz-info/helyi-kozlekedes

Közlekedés a városban: Parkolás, parkolási zónák és parkolási díjak, bérlet árak. Autóbuszos közlekedés Hévízen, vasúti közlekedési információk, valamint taxi szolgáltatások.

Helyi közlekedés
Zala Volán menetrend
http://www.zalavolan.hu/zalavolan/menetrend/10

Zala Volán menetrend - Hévíz autóbusz állomásról induló és érkező helyközi autóbusz járatok.

Zala Volán menetrend
Jozefa Utazási Iroda
http://www.jozefautazas.hu/

Tevékenységi körünk: belföldi országjáró és városnéző utak szervezése és lebonyolítása az itt üdülő, itt élő külföldi és belföldi vendégek részére. Belföldi gyógyüdülések szervezése és lebonyolítása Hévizen, szálláshelyek biztosítása.

Jozefa Utazási Iroda
Hévíz kártya
http://www.heviz.hu/hevizkartya

Hévíz kártya - Hévíz Card. Használja ki a lehetőséget hévízi tartózkodása során és kérje szállásadójától a kártyát! A Hévíz Kártya éttermekben, múzeumokban, szabadidős programoknál, közlekedésben és egyéb szolgáltatóknál használható fel.

Hévíz kártya
Hirdetések
Oldal leírása
heviz.wyw.hu: Hévíz katalógus. Hévíz, Zala-megyei város, a Hévízi kistérség központja. Általános és turisztikai információk, szálláshelyek. Hévíz szállás, apartman, hotel, motel, magánszállás, panzió. Hévíz fürdő, térkép, és látnivalók.
Gyűjteményünkben 236 válogatott Hévíz témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 236 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 2297