Vendéglátás Hévízen, étterem, cukrászda > Hévíz - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Vendéglátás Hévízen, étterem, cukrászda > 13 weboldal. Kategória leírása: Gasztronómia, és vendéglátás Hévízen. Hévízi éttermek, cukrászdák, online ételrendelés és vendéglátóhelyek listája.
Szponzorált linkek
Bor és gasztronómia
http://www.heviz.hu/bor-es-gasztronomia

Mert az egregyi szőlőhegy szépsége, a borozósor vendégbarát pincéi és a bor éppolyan fontos eleme Hévíz kínálatának, mint a tófürdő. De éppoly fontos az is, hogy a fürdőzés után betérjünk egy kellemes hangulatú étterembe és megkóstoljuk a helyi tájjellegű ízeket.

Bor és gasztronómia
Zalai specialitások
http://www.heviz.hu/bor-es-gasztronomia/zalai-specialitasok

A Zala megyei specialitások nagy múltra tekintenek vissza. Aki zamatos ételeinket és híres borainkat megkóstolja, maradandó gasztronómiai élménnyel gazdagodik. A Keszthelyi-hegység déli lankáin régi tradíciója van a szőlőművelésnek, a környéken már a rómaiak is foglalkoztak borkészítéssel. A helyiek szakértelmének köszönhetően ma is sok itteni szőlőfajta és bor nemzetközileg is ismert és elismert, leghíresebb a Cserszegi Fűszeres. A települések életében ma is üde színfolt a szüret, valamint a hozzá kapcsolódó mulatságok, felvonulások, programok. Vendéglátóink bőséggel kínálják itt különleges zalai ételeinket és nagyszerű borainkat.

Zalai specialitások
Római Pince
http://romaipince-heviz.hu/

A Római Pince - Römer Keller - Étterem Hévízen - gyógyhatású taváról, nyugalmáról és családias hangulatáról ismert - kis városkában működik. Hévíz étterem, borkóstoló Hévíz, borest, gasztronómiai programok. A Római Pince Hévíz falusias hangulatú városrészén, Egregyen található. Nyáron a csodálatos panorámájú kerthelységünkben (100 fő), télen a hangulatos, boltíves pincében (60 fő) kínálunk finom ételeket és kíváló minőségű magyar borokat kedves vendégeinknek. Szeretettel várjuk Önöket!

Római Pince
Vilmos Pince
http://www.williamshaus.hu/vilmospinceheviz-hu-rolunk.htm

Szeretettel várjuk önt a fürdőváros legszebb panorámájával rendelkező Egregyi szőlőhegyen található Vilmos Pincében! Családunk 2003 tavaszán megnyitott borozójában a magyaros konyha mellett, bő étlappal és a környék legfinomabb boraival kínálja vendégeit. A friss hegyi levegő és a szép panoráma mellett, egy kis történelmi kalandtúrán is részt vehetnek az ide látogatók.

Vilmos Pince
Malomkerék vendéglő
http://malomkerek.hu/

A 2006-ban teljesen újjáépített Malomkerék vendéglő hangulatos környezetben, minden este élő zenével várja a régi és új vendégeit. A természetes anyagokból, fából és kőből épült épület nyáron fedett kerthelyiséggé alakítható, amikor hetente egyszer ingyenes folklór műsorral, illetve más zenés rendezvényekkel szórakoztatjuk az ide látogatókat. Széles ételválasztékunk mellett, változatos napi ajánlatot, valamint kedvező áron napi menüt is kínálunk. Vállaljuk családi és munkahelyi rendezvények megrendezését 100-120 főig.

Malomkerék vendéglő
Korona Étterem és Panzió
http://wellnessheviz.hu/hu/etterem/etterem-bemutatasa/

Éttermünk Hévízen valódi választást kínál, ha a gasztronómia szerelmese vagy! Étlapunkon éppúgy megtalálod a könnyű, ízletes, friss salátákat, fitnesz ételeket, mint a hagyományos magyar és a zalai konyhaművészet már-már elfeledett ízeit. Csoportok teljes ellátását, baráti összejövetelek, borkóstolók megszervezését, üzleti találkozók, esküvők lebonyolítását is vállaljuk panziónk klimatizált éttermében Hévízen, 10 perc könnyed sétára a méltán világhírű Hévízi tótól.

Korona Étterem és Panzió
Hegyalja borozó
http://www.hegyaljaborozoheviz.hu/

Borozónk Hévízen az egyregyi szőlőhegyen, a Zrínyi utca folytatásában található. A szinteltolásos terasz kb. 150-170 fő fogadására alkalmas. A borozó teraszáról gyönyörű kilátás nyílik a szemben fekvő Keszthelyi-hegységre. A borozó kb. 2600 m2-es területen helyezkedik el, amelyből kb. 400 m2 szőlő 350 m2 terasz. A zárt étteremrész 50 fő kényelmes elhelyezésére, valamint kisebb rendezvények lebonyolítására nyújt lehetőséget. Kínálatunkat a magyaros, házias ízek jellemzik, melyben egyaránt megtalálhatók a sertés, marha, szárnyas és vad ételek. Borozónk április elejétől október közepéig várja a kedves vendégeket.

Hegyalja borozó
Első Hévízi Borház Étterem
http://heviziborhaz.com/

Töltsön családjával kellemes környezetben hangulatos cimbalom zene mellett finom ételek és borok társaságában egy kellemes estét! Magyarország 22 borvidékét bemutató termünkben, kóstolhatnak, és vásárolhatnak, a különböző évjáratú borkülönlegességekből.

Első Hévízi Borház Étterem
Macchiato Caffe
http://www.macchiato.hu/

Macchiato Caffe - Internetkávézó Hévíz belvárosában. Üzletünkben az igényes kávékultúrát képviseljük. Az igazi olasz kávé élvezetét szeretnénk megismertetni minden kedves vendégünkkel.

Macchiato Caffe
Máriaudvar
http://www.mariaudvar.hu/

Szeretettel várjuk vendégeinket, az egregyi szőlőhegyen található Máriaudvar melegkonyhás borozónkba és a Hévíz szélén lévő kényelmes apartmanjainkban. A borozót 1997-ben nyitottuk családi vállalkozásban, étlapunkon a magyaros ételek, halak, vadak mind megtalálhatók, amit a Balaton környékén termett finom borokkal öblíthetnek le az ide betérő kedves vendégek. A pincesor elején található a római katona sírja, tovább sétálva a XIII. században épült templomot tekinthetik meg.

Máriaudvar
Kovács Étterem
http://www.kovacsetteremheviz.hu/

A Kovács Étterem 1990 óta várja kedves vendégeit Hévízen, a Tavirózsa út 12/A szám alatt. Üzletünk 1990-ben nyitott és azóta várja vendégeit, hogy betérjenek hozzá az ínyencek, ízletes és nagyon kedvező árú ebédre vagy vacsorára. Ételeink között szerepelnek az igazi tradícionális magyaros ételek úgy, mint a nemzetközi konyha klasszikus fogásai. Az étterem a páratlan szépségű Hévízi tótól pár száz méterre helyezkedik el, a közvetlen közelben nagy és ingyenes parkoló található. Éttermünk 80 fő kényelmes befogadását, elhelyezését is biztosítani tudja. Csoportok jelentkezését is szívesen várjuk.

Kovács Étterem
hévízi éttermek
http://www.heviz.hu/szabadido/gasztronomia

Étterem ajánló - éttermek, vendéglők, fogadók listája, hogy megtaláld melyik a legjobb számodra.

hévízi éttermek
Magyar Csárda
http://www.magyarcsarda.hu/

Magyarország egyik legszebb városában a hévízí tótól 200 méterre nyitottuk meg a város első magán csárdáját. Üzletünk kínálatában éppúgy szerepelnek a magyar konyha legismertebb ételei, mint a villányi és tokaji borvidék legkedveltebb borai. A magasan képzett népi zenekarunk a cigányzenén kívül ismert operetteket, filmzenéket játszik az Önök szórakoztatására.

Magyar Csárda
Hirdetések
Oldal leírása
heviz.wyw.hu: Hévíz katalógus. Hévíz, Zala-megyei város, a Hévízi kistérség központja. Általános és turisztikai információk, szálláshelyek. Hévíz szállás, apartman, hotel, motel, magánszállás, panzió. Hévíz fürdő, térkép, és látnivalók.
Gyűjteményünkben 236 válogatott Hévíz témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 236 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 2297